• How Cool Is This
  How Cool Is This Omzetverhoging op uw terras dankzij een optimale temperatuurbeleving van uw klanten. Zelfs bij een buitentemperatuur van 30 °C of meer !
 • Concert Andre Rieu Vrijthof 2015
  Concert Andre Rieu Vrijthof 2015 Ter introductie zijn er een aantal I-coolers tijdens dit concert geplaatst. Dit tot groot genoegen van alle concertgangers.
 • How Cool Is This
  How Cool Is This Onze iCooler is een simpele, goedkope en aantrekkelijke manier om de binnen- en/of buitentemperatuur met 10-12 °C te verlagen.

Hoe werkt het...

Afkoelen door verdamping van water is het effect dat u voelt als er een licht briesje langs uw huid strijkt. De warme lucht zorgt ervoor dat het water op uw huid verdampt en onttrekt tegelijkertijd de warmte uit uw huid.

Water wordt met hoge druk via speciaal daarvoor ontworpen mondstukjes geperst en door de ventilator in het door u gewenste gebied geblazen. Zo ontstaat in de ruimte een nevel welke bestaat uit ultra fijne waterdruppeltjes van maximaal 30 micron bij de HCT Pro en 20 micron bij de iCooler per stuk. Deze hele kleine druppeltjes zijn in staat zeer snel de omgevingswarmte te absorberen en verdampen tot waterdamp. U ervaart onmiddelijk een aangenaam verkoelend effect zonder nat te worden. Hoe groter de druppeltjes hoe groter het bereik in vierkante meters. Hoe kleiner de druppeltjes, hoe groter het verkoelend effect door de snellere verdamping van het water.

Voorbeelden inzet iCooler

Inzet op een terras in Italië:

Voorbeeld inzet in de Profsport:

Brengt verkoeling

In de Horeca,

Op uw Terras,

Tijdens uw Evenement,

Eigenlijk Overal,

waar u mobiele verkoeling nodig heeft !

 

Zoeken op onze Website

In Volendam is het nu:

Over ons Koelsysteem

Verlaagt de binnen- of buitentemperatuur met 10 tot 12 graden Celsius
U heeft minder last van vliegende insecten
Absorbeert stof en pollen
Werkt productieverhogend voor uw medewerkers
Verhoogt uw omzet vanwege de aangename temperatuurs-beleving
 
 

Productinformatie

 • Bereik van de iCooler +

  Iedere Icooler is in staat een oppervlakte van maximaal 50 vierkante meter te koelen. Klik Hier
 • Op zoek naar een vaste oplossing ? +

  How Cool Is This denkt graag met u mee. De iCooler is de mobiele oplossing uit het volledige assortiment van deze fabrikant. Er bestaan ook diverse vaste oplossingen zoals integratie in uw horeca-terras of zonneschermen. Maar ook vele oplossingen welke verband houden met het koelen van ruimten voor levende have, of levensmiddelen zoals vlees en vis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden ? Neem contact met ons op zodat wij uw wensen om kunnen zetten naar een pasklare oplossing. Klik Hier
 • 1